Nieuws

feb 16, 2024
De nieuwe K-TESTER van Kolver

Kolver brengt een nieuwe range van torque testers op de markt met moment bereiken tot 100 NM. De tester kan gecombineerd worden met een uitgebreid programma van statische en dynamische transducers

Met deze nieuwe tester krijg u uw schroef processen volledig onder controle en kunt u eenvoudige kalibratie certificaten van al uw schroevendraaiers genereren.

feb 16, 2024
Nieuwe elektrisch pers van Schmidt Technology

Schmidt Technology heeft haar programma elektrische persen uitgebreid met een 20 kN elektrisch pers van het type 347.

SCHMIDT® ElectricPress 347 met 20 kN piekkracht De gloednieuwe uitbreiding van onze ElectricPress-serie met de sterkste versie tot nu toe is de SCHMIDT® ElectricPress 347 met een piekkracht van 20 kN.

dec 14, 2023
Nieuwe handpers van Schmidt Technology

Schmidt heeft haar programma uitgebreid met een nieuwe innovaties op het gebied van handpersen.

Een gloednieuwe ontwikkeling binnen de handpersen van Schmidt: de Hand DublexPress nr. 8. De ideale combinatie tussen tandheugel- en kniehevelpersen met een lange slag van 140 mm én een hoge constante kracht van 7Nm over de volledige slaglengte.

Laser markeren met östling

AIO is de meest compacte Q-switched DPSS laser voor uitstekende lasermarkeringen. AIO lasersystemen worden aangeboden in een robuust en lichtgewicht All-in one ontwerp en kunnen worden ingezet voor het markeren van zowel metalen als kunststoffen.