feb 16, 2024

Nieuwe elektrisch pers van Schmidt Technology

De nieuwe 347 pers van Schmidt met kracht-weg controle

Schmidt Technology heeft haar programma elektrische persen uitgebreid met een 20 kN elektrisch pers van het type 347.

SCHMIDT® ElectricPress 347 met 20 kN piekkracht De gloednieuwe uitbreiding van onze ElectricPress-serie met de sterkste versie tot nu toe is de SCHMIDT® ElectricPress 347 met een piekkracht van 20 kN. Dankzij het extreem compacte ontwerp is de ElectricPress 347 het perfecte, energiezuinige alternatief voor pneumatische persen en ideaal als het gaat om het kosteneffectief implementeren van nauwkeurige, kracht-weg bewaakte persprocessen. De pers is verkrijgbaar als CE gecertificeerd werkstation of in de automatisering uitvoering voor inbouw in speciaal machines.

De 347 pers genereerd een maximale perskracht van 20 kN kracht en een continu kracht van 13 kN bij 100% inschakelduur. Het slagbereik bedraagt 150 mm en de maximale snelheid is 100 mm/sec. De meetresolutie bedraagt ≤ 1 µm resolutie voor extra nauwkeurigheid bij uw persprocessen.

Kenmerken van de SCHMIDT® ElectricPress 347: met nauwkeurige procesbewaking efficiëntie (energie-efficiëntie) het perfecte alternatief voor pneumatische persen solide mechanica compacte bouwvorm en ook verkrijgbaar als automatiseringscomponent.

Meer informatie vind u op de volgende link:

Schmidt elektrische persen