feb 16, 2024

De nieuwe K-TESTER van Kolver

De meest veelzijdige torque tester op de markt

Kolver brengt een nieuwe range van torque testers op de markt met moment bereiken tot 100 NM. De tester kan gecombineerd worden met een uitgebreid programma van statische en dynamische transducers

Met deze nieuwe tester krijg u uw schroef processen volledig onder controle en kunt u eenvoudige kalibratie certificaten van al uw schroevendraaiers genereren.

Eigenschappen van de nieuwe K-TESTER

Veelzijdigheid: De K-TESTER kan naadloos worden geïntegreerd met verschillende externe transducers, die zowel roterende als statische toepassingen ondersteunen. Het type tester wordt automatisch herkend zodra aangesloten.

Intuïtieve touchscreenbediening: Ervaar de toekomst van koppeltesten met onze ultramoderne touchscreen-bedieningseenheid. Het is gebruiksvriendelijk en efficiënt en maakt real-time visualisatie van koppelgrafieken mogelijk voor een snelle en nauwkeurige analyse.

PC-connectiviteit: Sluit de K-TESTER live aan op elke pc waarop de bijbehorende K-Torque Analyzer-software draait. Deze integratie verbetert uw testmogelijkheden en biedt een uitgebreide ervaring met koppelanalyse.

Programma aanpassing: Pas uw testprocessen aan met maximaal 64 verschillende programma's, waardoor flexibiliteit en aanpasbaarheid aan uw unieke testscenario's wordt gegarandeerd.

Geavanceerde rapportagemogelijkheden: De K-TESTER gaat verder dan de standaard tools voor koppelanalyse door geavanceerde rapportagemogelijkheden te bieden. Genereer uitgebreide rapporten die dit bieden.