Historie

Germo Techniek is in 2006 ontstaan door de overname van de afdeling assemblage techniek van Elcee Holland door item Systems.

item Systems vertegenwoordigt in Nederland de Item aluminium machinebouw profielen en zag in de overname een mooie kans om haar leveringsprogramma uit te breiden.

Alle fabrieken binnen het leveringsprogramma ondersteunde de overname waardoor alle kennis en jarenlange ervaring niet verloren zijn gegaan.

In 2022 zijn zowel Germo Techniek als item Systems overgenomen door de firma Motix uit België waarmee de dekking in de Benelux een flinke boost kreeg.

Met in totaal zo'n 35 medewerkers staan wij klaar om onze klanten te adviseren en vraagstukken op te lossen.

Leveringsprogramma Germo Techniek 2024

Werkwijze

Door meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van de assemblage techniek biedt Germo Techniek de mogelijkheid om assemblage uitdagingen in nauw overleg met de klant en de fabrieken tot een goed einde te brengen. Door het uitgebreide leveringsprogramma kunnen wij geheel onafhankelijk het juiste advies geven voor de beste montage methode.

Indien het project meerdere productlijnen omvat die uiteindelijk tot een turn key project moeten leiden heeft Germo Techniek diverse gerenommeerde bedrijven waarmee samenwerkingsverbanden worden aangegaan.