Terug

Ostling

Ostling Logo

Al meer dan 50 jaar is de Östling Group, met zijn dochterondernemingen in Europa, Azië, Australië en Amerika, een gevestigde speler op de markt van de markeertechnologie. Wij bieden markeeroplossingen voor bijna elk product in de lucht- en ruimtevaartindustrie, de automobielindustrie, de medische technologie, de energiesector en de kunststof- en voedingsmiddelenindustrie. We gebruiken uiterst effectieve en geavanceerde lasermarkeersystemen, dot peen- en scribing-systemen en elektrolytische markeersystemen. Onze product- en serviceportfolio omvat ook aanvullende lees- en vision-systemen en speciale machineconstructies op maat.

De markeersystemen van de ÖSTLING Groep stellen niet alleen normen op het gebied van technische specificaties en markeerkwaliteit, maar richten zich ook op hun veiligheidsrelevante eigenschappen.

Het gebruik van niet-gestandaardiseerde en ongeschikte lasersystemen in de industrie kan een aanzienlijk potentieel gevaar opleveren. Daarom bieden alle ÖSTLING systemen standaard alle momenteel vereiste veiligheidsinterfaces en -functies, vooral op dit gebied.

Met ÖSTLING zit u altijd aan de veilige kant!Östling bedrijfs videoVoor meer informatie kunt u terecht op de Website van Ostling.

Download brochures